Hundfilt / Kattpläd

199 kr

Gustaf & Evita mjuk hundfilt – perfekt för hemmet och resan

Vår 100×70 cm stora hundfilt är den ultimata kompanjonen för ditt älskade husdjur. Tillverkad av premiumkvalitetsfleece, erbjuder den värme, komfort och trygghet. Våra gosiga filtar finns i en rad härliga färger som smälter in i din heminredning samtidigt som de ger din hund eller katt en mysig sovplats.

Storleksguide
Tillverkas i Sverige
Fri frakt inom Sverige
Bästa återhämtningen för hundens hälsa

Beskrivning

Skapa en extra mysig sovplats till din hund eller katt med Gustaf & Evitas gosiga plädar / filtar i härliga färger.

Storlek: 100×70 cm

Premiumkvalitet: Tillverkade av högkvalitativt fleecestoff är våra filtar inte bara mjuka; de är även hållbara.

Värme och komfort: Ge dina husdjur en varm och bekväm plats att mysa på. Våra fleecefiltar är det perfekta valet för kyliga nätter eller när ditt husdjur behöver lite extra gos. En filt hjälper till att skapa trygghet hos ditt husdjur.

Lätt att rengöra: Att hålla ditt husdjurs utrymme rent är enkelt med våra maskintvättbara fleecefiltar. Bara att tvätta dem i 40 grader och de blir som nya igen.

Stilren design: Våra filtar finns i olika snygga färger och mönster som passar din heminredning och samtidigt ger ditt husdjur en mysig plats.

Mångsidig användning: Dessa filtar är inte bara avsedda för hundens eller kattens Bia bädd. De är också utmärkta för att täcka dina möbler eller användas som reseaccessoar för dina husdjur.

Certifierade: Plädarna är märkta med Öko Tex 100, klass 2 (godkänt för närkontakt med hud)

Material: 100% polyester.