Om Oss

Den klassiska hundbädden Bia tillverkades för första gången 1969 i Valdemarsvik av Bengt Asklöf. Idag drivs bolaget vidare i familjen med Sofia Asklöf som ägare och VD, Bengts barnbarn. Hon har drivit bolaget sedan 2009. År 2019 firade Bia Bädden 50 år på marknaden.

Bia Bed är ett varumärke inom zoobranschen och e-handelsbutik som ägs av Bia AB. Vi tillverkar våra produkter i Valdemarsvik, Östergötland och vi använder svenska material i så lång utsträckning som det är möjligt.

Utöver Bia Bädden tillverkar vi också hållbara inredningsdetaljer under varumärket Bia Interiör och mjuka möbler till förskolor under varumärket MJUKLeko. Hög kvalité, svensktillverkning och tilltalande design är Bias kännetecken.

Samtliga våra produkter tillverkas i vår fabrik i Östergötland. Att vi äger den själva och att den ligger i Sverige gör att vi har kontroll på hela tillverkningsprocessen vilket bidrar till en hållbar produktion och bra arbetsvillkor. Vi är små nog för att vara flexibla med prototyper, nya produkter och stora nog att hantera större order och projekt.

Sofia Asklöf

VD

Bia Interiör

Inredning

Bia Bed

Hundbäddar

MJUKLeko

Mjuka möbler till förskolan