• Tillverkas i Sverige
  • Fri frakt inom Sverige
  • Snabba leveranser

Hållbara materialval

“Med sitt engagemang för att arbeta med Svenska, certifierade material och för att arbeta med kvalité i en slit- och släng värld utser vi Bia Bed till årets hållbara företag 2022”

Valdemarsviks kommun

Giftfria hundbäddar – för en hållbar framtid

Våra hundbäddar är tillverkade i Sverige med högsta kvalitet och omsorg om ditt husdjurs välbefinnande. Vi använder endast de bästa materialen för att säkerställa att våra hundbäddar inte bara är bekväma utan också säkra för din hunds hälsa.

Konstlädret vi använder i tillverkningen av våra hundbäddar är certifierat enligt den högsta standarden, Öko-Tex 100 klass 1. Detta betyder att materialet är godkänt för närkontakt med spädbarn och innehåller inga farliga ämnen som kan skada din hund, vare sig det gäller känslig hud eller om de skulle råka tugga på bädden. Du kan känna dig trygg i vetskapen om att din hund sover i en säker och giftfri bädd.

Våra hundbäddar har också en polyeterstomme som är certifierad enligt Öko-Tex klass 1. Detta garanterar att även stommen i vår hundbädd är fri från farliga kemikalier som kan orsaka skador på din hunds hälsa. Med våra hundbäddar kan du vara säker på att din hunds sömn och vila sker i en trygg och säker miljö.

Vi är stolta över att tillverka våra hundbäddar i Sverige med omsorgsfullt utvalda material av högsta kvalitet. Med vårt engagemang för säkerhet och kvalitet kan du vara säker på att du ger din hund den bästa möjliga sömnen och vilan. Bra för din hund, bra för miljön!

Prova våra Svensktillverkade hundbäddar idag och ge din hund den komfort och trygghet som den förtjänar.

Öko Tex
Bia Bed Valp

Loading