• Tillverkas i Sverige
  • Fri frakt inom Sverige
  • Snabba leveranser

Vilken hundbädd ska jag välja till min valp?

Är det dags att välkomna en ny familjemedlem? Stort grattis! Nu väntar ett spännande äventyr med massor av bus och kärlek. När du ska köpa en hundbädd till din valp så finns det ett par viktiga saker att tänka på. Att välja en Bia Bed till hunden ger inte bara en ergonomisk sovplats för maximal återhämtning, det finns många fina fördelar med Bia:

  1. Giftfri kvalité. Vi jobbar med certifierade material, både polyeterstommarna och konstlädersklädseln har högsta Öko Tex 100 certifiering, det är klass 1 vilket innebär att materialet är godkänt för närkontakt med bebisar.
  2. Enkel rengöring. En hundbädd som är lätt att rengöra är praktiskt när olyckor inträffar under valpens rumsrenhetsutbildning. Våra originalklädslar torkas enkelt av och samtliga våra överdrag är tvättbara i maskin. eller som kan torkas av enkelt.
  3. Tillverkas i Sverige. Sedan 1969 har Bia tillverkats i Sverige.

Våra giftfria hundbäddar är enkla att rengöra och tillverkas i Sverige. De är en trygg och bekväm plats för din valp att vila och växa upp på. Vi tror att de är ett utmärkt val för ditt lilla tillskott till familjen.

Vilken storlek ska jag välja?

Valpar likväl som vuxna hundar gillar att få stöd av sin bädd och en väl anpassad bädd sett till storlek gör att hunden känner sig extra trygg på sin sovplats. Det är därför en fördel att köpa en bädd som passar när hunden är valp och sedan en bädd som passar när hunden är fullvuxen. Du hittar vår storleksguide här: https://biabed.com/valj-ratt-storlek-till-din-hund/

Det är dock en investering som inte alla vill eller kan göra, då rekommenderar vi att du köper en bädd som ska passa när hunden är fullvuxen men att du fyller ut bädden med gosiga filtar så att den upplevs som lite mindre. Du kan till exempel använda dessa mjuka och fina filtarna från Gustaf & Evita: https://biabed.com/produkt-kategori/filtar/

Loading