Bia Outdoor 2 – 50×60 cm

1040 kr

Passar bland annat till Tysk Jaktterrier, Tax och större katter såsom Maine Coon.

Mått: 50 x 60 x 12.5 cm yttermått
Liggyta/Innermått: 30 x 40 cm
Tjocklek botten: 5 cm

 

Storleksguide
Tillverkas i Sverige
Fri frakt inom Sverige
Bästa återhämtningen för hundens hälsa

Beskrivning

Bia Outdoor

En vatten- smuts- och oljeavvisande bädd som klarar utomhusmiljö såväl som den är snygg inomhus. Överdraget är mjuk och mycket slitstarkt. Outdoormaterialet ligger även i botten på bädden så den kan placeras på gräsmattan utan att fukt tränger upp i bädden. Om bädden mot förmodan skulle bli fuktig eller blöt så är materialet andningsbart från insidan så den torkar snabbt i solen.

Perfekt till husbilen, båten, bilburen eller som valplåda tack vare sin möjlighet att tvättas i maskin. För hunden eller katten som gillar att kura ihop sig när de vill sova gott. Den fasade kanten ger ett ergonomiskt stöd till ryggen och kan användas som huvudkudde när de vill ha span på sin omgivning.

Det kan tvättas i 40 grader syntet och behåller sin vattenavvisande egenskap om man torktumlar eller stryker materialet på minst 80 grader efter tvätt. Sköljmedel får ej användas.

Sök i vår storleksguide för att hitta rätt storlek till din hund!

Material

Materialet till klädseln i Outdoor är tillverkat i Sverige och är märkt med Öko Tex klass 1 certifiering, godkänd för närkontakt med bebis 0-3 år.
75% Polyester, 25% Polyuretan.

Polyeterstommen är tillverkad av svensk freonfri polyeter med Öko Tex klass 1 certifiering.

Mer info om ÖkoTex 100 och deras olika klasser hittar du här.