Betygsatt 5.00 av 5
Recensioner (4)

Bia Cotton Överdrag

499 kr899 kr

Förnya din Bia med ett mjukt överdrag i tvättad bomull. Det här överdraget är vårt svalare alternativ, passar extra bra under sommarhalvåret eller till frusna hundar året. Tillför en känsla av trygghet till din fyrbenta väns sovplats. Överdraget finns i alla storlekar och modeller. Passar smidigt in i alla heminredningar.

Storleksguide
Tillverkas i Sverige
Fri frakt inom Sverige
Bästa återhämtningen för hundens hälsa

Beskrivning

Skapa en extra mysig sovplats för din hund med vårt svala överdrag i kraftigt men mjukt bmullstyg – Bia Cotton. Detta överdrag är inte bara mjukt och skönt, det fungerar också som ett effektivt skydd som kommer att förlänga livslängden på din Bia Bed i flera år framöver.

En av de stora fördelarna med Bia Bed är vår enkelhet när det gäller rengöring och underhåll. Med bara en snabb dammsugning kan du snabbt återställa din Bia Bed till en fräsch och inbjudande plats för din fyrbenta vän. Och om det skulle uppstå fläckar eller om överdraget behöver en mer noggrann rengöring, kan du enkelt tvätta det i maskin vid 40 grader.

Behåll konstlädret under överdraget. Då skyddar du bäddens polyeterkärna och du slipper oönskad lukt som så enkelt kan uppstå på andra typer av bäddar på marknaden. På så sätt får du inte bara en vacker och ergonomisk hundbädd, utan också en som bibehåller sin livslängd och komfort över tid.

Bia Cotton är skräddarsytt för att passa alla Bia Bed-storlekar och modeller, vilket ger dig flexibilitet att anpassa din hunds sovplats efter dina specifika önskemål och inredningsstil. Överdraget tillför en känsla av trygghet och värme till din fyrbenta väns sovplats.

Tillbehör

Matcha med våra superfina hundben i samma material. De är superfina, 50 cm långa och perfekta som inredningsdetalj, kudde eller leksak. Du hittar dem här. 

Mer information

70% bomull, 30% polyester.
Maskintvätt 40 grader.

Önskar du tips på vart du kan placera din bädd så kan du läsa mer här.