Betygsatt 5.00 av 5
Recensioner (4)

Bia Rib Överdrag

499 kr899 kr

Bia Rib är ett mjukt överdrag med ett underbart mönster som ger din fyrbenta vän en känsla av trygghet och värme på sin sovplats. Riböverdraget är tillgängligt till samtliga våra storlekar och passar in fint i alla typer av heminredningar.

 

Storleksguide
Tillverkas i Sverige
Fri frakt inom Sverige
Bästa återhämtningen för hundens hälsa

Beskrivning

Bia Rib är ett vackert överdrag i mjukt manchesterliknande tyg. Detta överdrag förskönar inte bara din hunds bädd, det fungerar också som ett effektivt skydd som kommer att förlänga livslängden på din Bia Bed i flera år framöver.

En av de stora fördelarna med Bia Bed är vår enkelhet när det gäller rengöring och underhåll. Med bara en snabb dammsugning kan du snabbt återställa din Bia Bed till en fräsch och inbjudande plats för din fyrbenta vän. Och om det skulle uppstå fläckar eller om överdraget behöver en mer noggrann rengöring, kan du enkelt tvätta det i maskin vid 40 grader. Överdraget kan också torktumlas på låg värme.

Behåll konstlädret under överdraget. Då skyddar du bäddens polyeterkärna och du slipper oönskad lukt som så enkelt kan uppstå på andra typer av bäddar på marknaden. På så sätt får du inte bara en vacker och ergonomisk hundbädd, utan också en som bibehåller sin livslängd och komfort över tid.

Bia Rib är skräddarsytt för att passa alla Bia Beds storlekar och modeller, vilket ger dig flexibilitet att anpassa din hunds sovplats efter dina specifika önskemål och inredningsstil. Överdraget tillför en känsla av trygghet och värme till din fyrbenta väns sovplats.

Matcha med våra superfina hundben i samma material. De är superfina, 50 cm långa och perfekta som inredningsdetalj, kudde eller leksak. Du hittar dem här. 

Mer information

100% polyester.
Maskintvätt 40 grader. Kan torktumlas på låg värme.

Önskar du tips på vart du kan placera din bädd så kan du läsa mer här.