Betygsatt 5.00 av 5
Recensioner (3)

Pileöverdrag

499 kr899 kr

Skapa en varm gosig bädd med Bia Pile. Det här överdraget tillför en känsla av trygghet och värme till din fyrbenta väns sovplats. Överdraget finns i alla storlekar och modeller. Passar smidigt in i alla heminredningar.

Storleksguide
Tillverkas i Sverige
Fri frakt inom Sverige
Bästa återhämtningen för hundens hälsa

Beskrivning

Med ett pileöverdrag över din Bia blir bädden en extra mysig plats för din fyrbenta vän att koppla av på. Våra överdrag är skräddarsydda för att passa perfekt över din bädd, oavsett om du har originalmodellen eller en av våra bekväma madrasser. Pileöverdraget erbjuder värme och gos till hundens bädd. Passar extra bra under höst/vintern eller året runt om du har en hund som alltid gillar värme.

En av de stora fördelarna med Bia Bed är dess enkelhet när det kommer till rengöring. Pileöverdraget är konstruerat för att vara lättskött. För för att rengöra det, behöver du endast dammsuga det regelbundet för att ta bort eventuell lös smuts och hår. Vid behov kan du enkelt ta av pileöverdraget och tvätta det i maskin vid 40 grader.

Det som gör pileöverdraget ännu mer praktiskt är dess förmåga att släppa igenom sand och smuts. Det innebär att om din hund har smutsiga tassar eller bär in små partiklar av sand, kommer dessa att passera genom pileöverdraget och samlas istället i det tåliga konstläderskyddet som ligger under. För att hålla detta konstläderskydd rent och fräscht, räcker det oftast med att torka av det med en fuktig trasa eller använda dammsugaren.

Det är den perfekta lösningen för hundägare som värdesätter både sin hunds komfort och enkelheten i att hålla bädden ren och fräsch.

Mer information

100% polyester. Tvättas i 40 grader. Ingen torktumling.

Önskar du tips på vart du kan placera din bädd så kan du läsa mer här.